Meest gestelde vragen

Hart voor Zorg Thuis is dé online opleider voor professionals in de zorg. Via interactieve ‘live’ workshops stelt Hart voor Zorg Thuis zorg professionals in staat om zichzelf te ontwikkelen en te leren van en met elkaar. In de vorm van online workshops waar persoonlijk contact en interactie centraal staan kan je online V&VN accreditatie punten verdienen vanuit de luxe van je eigen huis (of waar dan ook).

Hart voor Zorg Thuis heeft een divers aanbod aan verschillende workshops, verspreid over belangrijke thema’s die spelen in de zorg. Het aanbod wordt continu aangevuld en vernieuwd om in te spelen en mee te bewegen met de continu veranderende (zorg)wereld. Bekijk het actuele aanbod

Deelname aan een workshop is al mogelijk vanaf €10,- inclusief BTW.

Alle workshops worden gehost via Zoom. Via deze link kun je antwoorden vinden op alle vragen over deze dienst.

In het bestelproces van jouw deelnamebewijs voer je jouw V&VN of BIG nummer in. Na het volgen van de workshop gebruiken wij deze gegevens om de accreditatie op jouw nummer toe te kennen. De accreditatie wordt dus automatisch bijgeschreven.

 

Voor de meeste online workshops is accreditatie aangevraagd voor 1 punt in het kwaliteitsregister V&VN. 

Staat jouw vraag er niet tussen of heb je een andere vraag? Stuur ons een bericht op info@hartvoorzorg.nl en dan helpen we je graag verder.