HART VOOR ZORG
Wij brengen de zorg samen

Hart voor Zorg is het centrale leerplatform voor iedereen binnen de zorg. Wij willen kennis toegankelijk maken, iedere professional de mogelijkheid geven zichzelf te ontwikkelen en organisaties of bedrijven de kans bieden om hun expertise met heel de zorgwereld te delen. 

Zo verbinden wij de zorg en kunnen we die samen elke dag nóg een stukje beter maken. Want alleen door in contact te staan met elkaar, ideeën te delen en ervaringen uit te wisselen kunnen we de zorg in Nederland naar een hoger niveau brengen. 

Iedereen in de zorg kan zich aansluiten bij ons. Van leverancier tot instelling, van student tot begeleider. Of je nou een vast contract hebt, als zzp’er werkt of je eigen bedrijf hebt. Door alle betrokkenen in de zorg met elkaar te verbinden, kennis te delen en breder te verspreiden kunnen samen groeien. 

 

Doe mee en verbeter de zorg
Sluit je aan bij Hart voor Zorg, ontwikkel jezelf op een leuke en interactieve manier, deel jouw kennis en draag zo op jouw eigen manier een steentje bij aan het verbeteren van de zorg.
DEEL JE KENNIS

Leren van elkaar

Op Hart voor Zorg vind je: 

  • Webinars
  • Video’s
  • Nieuws
  • Live evenementen

Hart voor Zorg staat in het teken van ontwikkeling, trends en kennisdeling. Het is de plek waar je op alle manieren kunt leren. Lees interessante verhalen, bekijk inspirerende video’s en leer zowel fysiek als digitaal op interactieve manier met én van elkaar.

Op Hart voor Zorg vind je daarom webinars, video’s, nieuwsverhalen en aankondigingen van onze live evenementen. Alles staat in het teken van ontwikkeling, trends en kennisdeling. Onze webinars en nieuwsartikelen zijn daarom gratis. Zo maken we toegang tot kennis en zelfontwikkeling mogelijk voor iedereen in de zorg die graag wilt leren!