VEEL GESTELDE VRAGEN

Alles over Hart voor Zorg voor:

Alles over jouw profiel

Nee, alles is helemaal gratis voor jou. We willen als platform dat jij toegang krijgt tot de hele zorg branche en je vast kan oriënteren op jouw toekomstige carrière. Zolang je student bent, kan je gewoon gratis deelnemen aan ons initiatief en steunen we je graag!

Zeker! Als student kan je deelnemen – we hebben zelfs een speciale studenten sectie waar relevante content speciaal voor jou en je toekomstige carriere stap klaar staat. Alles om je te helpen goed terecht te komen in de zorg zodra jij er klaar voor bent. 

Aanwezigheidsattest

Ja zeker! Je kan in je eigen profiel omgeving inzien bij welke webinars je aanwezig bent geweest en deze kan je doorgeven aan je opleiding. Als je opleiding iets anders vraagt, stuur dan een mail naar klantenservice@hartvoorzorg.nl met wat je opleiding precies van je vraagt en dan helpen we je graag.  

Alles over Webinars volgen

Geen probleem, elke webinar wordt door ons bewerkt en is terug te kijken als video wanneer jij wilt. We streven ernaar om elke webinar binnen een week als video online op het platform beschikbaar te stellen.

Nee, elke webinar is gratis te volgen voor iedereen.

Als je ingelogd bent dan kan je boven in het menu het tabblad ‘webinars’ vinden. Hier kan je eenvoudig filteren op categorie, datum, tijd en type punten. 

Via de webinar kan je naar de sprekers of bedrijven pagina toe navigeren. Hier staat een ‘stuur bericht’ knop waar je je bericht naartoe kan sturen via het platform.

Je kan al tot een uur van te voren de ruimte in als je wilt. Dus geen probleem als je iets te vroeg bent!

Je krijgt een email een uur van te voren met de link van de webinar. Je kan ook via het platform naar de webinar toe gaan, en dan staat er rechts bij het blauwe informatie balkje een knop met ‘deelnemen aan webinar’. Als je hier op klikt, dan kan je deelnemen. Zorg wel dat je ingelogd bent!

Het kan zijn dat je met je eigen zoom account probeert in te loggen bij de webinar. Dit werkt inderdaad niet. Zorg dat je ingelogd bent in het platform en dan naar de zoom ruimte toegaat. Je kan ook via de link die je in je email hebt ontvangen naar de webinar toegaan. Deze ontvang je een uur van te voren.  

Alles over jouw account

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder, via onze klantenservice@hartvoorzorg.nl email of via ons telefoonnummer +31(0) 20 210 10 38 

Je kunt je wachtwoord makkelijk zelf opnieuw instellen via https://mijn.hartvoorzorg.nl/wachtwoord-vergeten/ 

Dit kan je makkelijk zelf doen in je eigen dashboard. Log in op Hart voor Zorg en klik dan rechts bovenin je scherm op het ‘poppetjes’ icoon. Vanuit hier, ga je naar account informatie en kan je je eigen gegevens aanpassen. 

Alles over onze Evenementen

Ja zeker, sommige evenementen zijn zelfs speciaal voor studenten. Dit kan je goed zien bij de overzichten van de evenementen zelf, dus voel je vrij!

Dit kan eenvoudig via de evenementen sectie van het platform. Sommige evenementen zijn gratis en kan je je inschrijven via ons platform of bij de evenementen aanbieder, dan krijg je je kaartje via de mail toegezonden. In het geval er een betaling nodig is, dan kan je ook via ons platform de bestelling doen en krijg je je kaartje toegezonden.  

Nee, Hart voor Zorg is een digitale leercommunity voor zorg professionals. Wij geloven er in dat digitaal leren belangrijk is voor iedereen maar geen vervanging is voor fysiek met elkaar leren. Daarom hebben wij evenementen, congressen, workshops en andere activiteiten van allerlei aanbieders van leeroplossingen verzameld op ons platform. Zodat jij één overzicht hebt van wat er allemaal kan en mogelijk is!

logo-icon
Stond je vraag er niet bij?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op om je vraag te beantwoorden.