VEEL GESTELDE VRAGEN

Alles over Hart voor Zorg voor:

Alles over je BIG nummer

Absoluut! Het kan zijn dat sommige leermodules de restrictie hebben van een BIG nummer maar dat is lang niet altijd zo.

Geen probleem, deze kan je altijd later toe voegen aan je profiel.

Alles over Kwaliteitsregisters & punten

Absoluut! Sterker nog, je kan alle webinars en nieuws gratis bijwonen om jezelf te ontwikkelen. Je progressie wordt bijgehouden en kan je meenemen naar je werkgever toe om te laten zien dat je je proactief aan het ontwikkelen bent in je vakgebied.

Accreditatie punten zijn punten die jij volgens het kwaliteitsregister moet behalen binnen een bepaalde periode. Dit zijn leerthema’s die door het kwaliteitsregister zijn beoordeeld en voldoen aan bepaalde eisen binnen je beroep. 

ODA punten zijn eigenlijk alle vormen van professionele of zelf onwikkeling die niet geaccrediteerd zijn. Ook voor ontwikkeling op dit vlak hebben we meer dan genoeg lesmateriaal!

Wij streven ernaar om dit minstens elke maand door te geven aan het desbetreffende accreditatiebureau. Zodra dit is gebeurd, ontvang je van ons een mail ter verificatie.

Door webinars te volgen of video’s te bekijken die geaccrediteerd zijn. Dit wordt altijd aangegeven bij de webinar of video, in het roze ballonnetje. Hier kan je ook makkelijk op zoeken en filteren in het platform, zodat je de juiste leeroplossingen kan vinden.

Door webinars te volgen of video’s te bekijken die geaccrediteerd zijn. Dit wordt altijd aangegeven bij de webinar of video, in het roze ballonetje. Hier kan je ook makkelijk op zoeken en filteren in het platform, zodat je de juiste leeroplossingen kan vinden. 

Absoluut! Wij vinden dat kennis vergaren en persoonlijke ontwikkeling voor iedereen mogelijk moet zijn. Dus voel je vrij om deel te nemen. 

Alles over Webinars volgen

Geen probleem, elke webinar wordt door ons bewerkt en is terug te kijken als video wanneer jij wilt. We streven ernaar om elke webinar binnen een week als video online op het platform beschikbaar te stellen.

Nee, elke webinar is gratis te volgen voor iedereen.

Als je ingelogd bent dan kan je boven in het menu het tabblad ‘webinars’ vinden. Hier kan je eenvoudig filteren op categorie, datum, tijd en type punten. 

Via de webinar kan je naar de sprekers of bedrijven pagina toe navigeren. Hier staat een ‘stuur bericht’ knop waar je je bericht naartoe kan sturen via het platform.

Je kan al tot een uur van te voren de ruimte in als je wilt. Dus geen probleem als je iets te vroeg bent!

Je krijgt een email een uur van te voren met de link van de webinar. Je kan ook via het platform naar de webinar toe gaan, en dan staat er rechts bij het blauwe informatie balkje een knop met ‘deelnemen aan webinar’. Als je hier op klikt, dan kan je deelnemen. Zorg wel dat je ingelogd bent!

Het kan zijn dat je met je eigen zoom account probeert in te loggen bij de webinar. Dit werkt inderdaad niet. Zorg dat je ingelogd bent in het platform en dan naar de zoom ruimte toegaat. Je kan ook via de link die je in je email hebt ontvangen naar de webinar toegaan. Deze ontvang je een uur van te voren.  

Alles over jouw account

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder, via onze klantenservice@hartvoorzorg.nl email of via ons telefoonnummer +31(0) 20 210 10 38 

Je kunt je wachtwoord makkelijk zelf opnieuw instellen via https://mijn.hartvoorzorg.nl/wachtwoord-vergeten/ 

Dit kan je makkelijk zelf doen in je eigen dashboard. Log in op Hart voor Zorg en klik dan rechts bovenin je scherm op het ‘poppetjes’ icoon. Vanuit hier, ga je naar account informatie en kan je je eigen gegevens aanpassen. 

Alles over onze Evenementen

Dit kan eenvoudig via de evenementen sectie van het platform. Sommige evenementen zijn gratis en kan je je inschrijven, dan krijg je je kaartje via de mail toegezonden. In het geval er een betaling nodig is, dan kan je ook via ons platform de bestelling doen en krijg je je kaartje toegezonden.  

Nee, Hart voor Zorg is een digitale leercommunity voor zorg professionals. Wij geloven er in dat digitaal leren belangrijk is voor iedereen maar geen vervanging is voor fysiek met elkaar leren. Daarom hebben wij evenementen, congressen, workshops en andere activiteiten van allerlei aanbieders van leeroplossingen verzameld op ons platform. Zodat jij één overzicht hebt van wat er allemaal kan en mogelijk is!

Alles over onze Sprekers & Bedrijven

Absoluut! Je bent helemaal vrij om zelf afspraken te maken met sprekers of bedrijven om jullie extra te ondersteunen als het bedrijf of spreker hier ook voor open staat. Een bedrijf of spreker geeft via hun profiel pagina aan waar zij open voor staan. 

Alles over Hart voor Zorg premium

Klopt! Tot 1 september zijn al onze functionaliteiten gratis voor iedereen die zich bij ons aanmeld.

Onder onze premium aanbiedingen vallen sommige premium artikelen, video’s terugkijken en je punten opgeven bij het accreditatiebureau.

Wij doen ons best om kennis zo toegankelijk mogelijk voor iedereen te maken, echter zitten er kosten aan verbonden om aan de kwaliteitstandaarden van de kwaliteitsregisters te voldoen. Hiervoor brengen wij kosten in rekening om ons platform draaiende te houden.

Privacy

Geheel veilig! Jouw gegevens worden nooit en ten nimmer doorgestuurd naar derden. Je kan via ons systeem in contact komen met sprekers en bedrijven op ons platform maar we sturen jouw gegevens nooit door.

Absoluut. Wij hebben extra maatregelen getroffen om jouw gegevens zo veilig mogelijk op te slaan zodat derden er niet gemakkelijk bij kunnen.

logo-icon
Stond je vraag er niet bij?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op om je vraag te beantwoorden.