VEEL GESTELDE VRAGEN

Alles over Hart voor Zorg voor:

Algemene vragen

Hart voor Zorg is een open leerplatform die er naar streeft om kennisdeling interactief en toegankelijk te maken voor een ieder die zich wilt blijven ontwikkelen of op de hoogte wilt blijven van de nieuwste trends in de zorg. Kennis delen kan door iedereen uit de zorg, zodat leren van, door en met elkaar zo makkelijk en leuk mogelijk wordt

Nieuws, webinars, video’s en evenementen – allemaal zorg gerelateerd. Zo kan je kiezen hoe jij het liefst op de hoogte blijft van nieuwe trends en ontwikkelingen. Iedereen leert anders en op een andere manier en wij streven ernaar om alle facetten van zowel digitaal als fysiek leren mogelijk te maken.

Hart voor zorg is in principe voor iedereen in de zorg! Van zorg professionals, zorg studenten, toeleveranciers en zorg instellingen

We hebben alleen je naam en emailadres nodig om een account aan te maken. Alle overige informatie helpt ons om betere suggesties te maken, of om punten te kunnen registreren bijvoorbeeld. Je bent vrij om meer of minder informatie aan te leveren. 

Maandelijks hebben we tussen de 30-50 live webinars, varierend van allerlei verschillende thema’s, opleiders en instellingen. Genoeg om te beleven dus!

logo-icon
Stond je vraag er niet bij?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op om je vraag te beantwoorden.