Jannie de Jong begon haar carrière als hulpverlener. Ze specialiseerde zich in allerlei richtingen, van relatie- en gezinstherapie tot organisatieadviseur. Ook was ze nog een jaar of 5 manager en directeur bij een zorgorganisatie. Uiteindelijk kwam ze erachter dat ze het meeste plezier en voldoening haalde uit het werken met mensen met agressieproblemen.

“Ik vond het ontzettend leuk om te zien dat mensen die eerst andere sloegen, hun boosheid onder controle konden krijgen door het op een andere manier te reguleren. Sporten, hardlopen, schreeuwen in de auto, het kan allemaal helpen.”

Haar eigen praktijk als agressietrainer groeide met de jaren uit tot een groot en gespecialiseerd training- en adviesbureau met tientallen medewerkers: Agressietraining.nl. Daar wordt niet alleen individuele coaching gegeven, maar er worden ook trainers opgeleid en speciale trainingen gegeven over agressie & intimidatie voor allerlei organisaties in de zorg, de overheid en het bedrijfsleven.

Wil je meer van Jannie de Jong zien, lezen of met haar in contact komen? Bekijk dan hieronder de webinars, video’s en verhalen van Jannie de Jong of stuur haar rechtstreeks een bericht.