Judith van Duivenboden-Kreijne vindt dat binnen zorg, welzijn en onderwijs te weinig aandacht is voor seksuele gezondheid. Het is belangrijk informatie te geven over gender vraagstukken, (prettige) seks met jezelf én seks met iemand anders. Daarom geeft ze begeleiding, behandeling, trainingen en lezingen op het gebied van Relaties, Intimiteit en Seksualiteit. Ze is ook bestuurslid van stichting Kind en Seksualiteit en lid van de Nederlandse Vereniging Voor Seksuologen (NVVS).

Judith van Duivenboden-Kreijne is gespecialiseerd in gender vraagstukken bij mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme. Ze heeft grote interesse in social media met oog voor zowel de superleuke kant, als voor de risico’s die eraan kleven. Daarnaast is ze gecertificeerd behandelaar van de methode ‘Vat van Zelfwaardering’. Waar je haar ook nog van kan herkennen, zijn de televisieprogramma’s: The Dateables en Hotel Sophie.

Wil je meer van Judith van Duivenboden-Kreijne zien, lezen of met haar in contact komen? Bekijk dan hieronder de webinars, video’s en verhalen van Judith van Duivenboden-Kreijne.