Uiteenlopende onderzoeken, interviews, interventies, leerprogramma’s en webinars opzetten en begeleiden. Anouk ten Arve weet als geen ander welke onderwerpen ertoe doen en hoe je de juiste mensen bij elkaar kunt brengen om vooruit te komen. In haar werk laat zij zich inspireren door een groot aantal bevlogen mensen die werken in de praktijk, in de wetenschap, bij sociale partners en in haar eigen team bij Stichting IZZ.

Omgaan met ingrijpende gebeurtenissen is één van de onderwerpen waar Anouk ten Arve zich mee bezig houdt. Zorgprofessionals hebben regelmatig te maken met overlijden, toenemende agressie of intimidatie door patiënten, cliënten en familieleden. Stress en angst rondom corona heeft ook een enorme impact gehad op veel zorgmedewerkers. Hoe blijf je op de been? Waar vind je goede hulpmiddelen? Waarom is collegiale ondersteuning (peer support) essentieel bij de verwerking? Anouk ten Arve is voor haar werk constant in gesprek met zorgprofessionals en heeft ervaring met allerlei belangrijke thema’s.

Wil je meer van Anouk ten Arve zien, lezen of met haar in contact komen? Bekijk dan hieronder de webinars, video’s en verhalen van Anouk ten Arve of stuur haar rechtstreeks een bericht.