Dit jaar gaan we het nog gezelliger én makkelijker maken voor je om een leuk en inspirerend zorgfestival te bezoeken. Grote kans namelijk dat we dichter bij je in de buurt zijn dan ooit.

Hart voor Zorg Inspiratieweken

Met de nieuwe driedaagse Hart voor Zorg inspiratieweken gaan we het land door. Naar Veenendaal (9-11 mei), Den Haag (19-21 september) en Zwolle (21-23 november).

Een Hart voor Zorg inspiratieweek bestaat uit drie festivaldagen:

De festivals zijn een leuk én leerzaam dagje uit, samen met je collega’s. Door de interessante workshops en gezellige beursvloer ontstaat er elke dag een ideale mix tussen leren, ontspannen & genieten.

Gratis voor iedereen

We willen kennis voor iedereen in de zorg toegankelijk maken en zo veel mogelijk zorgprofessionals inspireren en tegelijkertijd een heerlijke dag bezorgen. Daarom nodigen we iedereen uit om een gratis ticket te bestellen.

Wil je accreditatiepunten verdienen met jouw bezoek aan het V&V Festival en GHZ Festival? Bestel dan een regulier kaartje (profiteer nu nog snel van de vroegboekkorting!)

De kaartverkoop voor de inspiratieweek in Veenendaal van 9 t/m 11 mei is nu gestart. De tickets voor Den Haag en Zwolle zijn binnenkort te bestellen, dus houd daarvoor de website en eventueel je mailbox goed in de gaten.

We kijken ernaar uit om je te zien bij een van onze evenementen!