Angela Moenis stelt dat drie zaken cruciaal zijn bij digitale zorgoplossingen: draagkracht, inzetbaarheid en beheerslast. “Het personeel en de managers bij een zorgorganisatie moeten achter de oplossing staan en het begrijpen”, vertelt Angela Moenis. “Daarnaast moet het product of de applicatie natuurlijk echt meerwaarde hebben, en professionals niet het gevoel geven dat het ze juist meer werk oplevert. Goede samenwerking en afspraken binnen de zorgorganisatie zijn daarom heel belangrijk”.

Het moet daarnaast ook beheersbaar blijven. Zorgmedewerkers moeten vaak al met allerlei applicaties op hun tablet werken. “Van een app over wondzorg tot vakantiedagen doorgeven,” legt Angela Moenis uit. Nieuwe oplossingen moeten daarom altijd gekoppeld zijn aan al bestaande routines. “Dus niet wéér een nieuwe inlog en wachtwoord.”

Bij Boomerweb helpt Angela Moenis zorgorganisaties met verbetering door middel van digitale oplossingen. Boomerweb heeft hier inmiddels ruim 11 jaar ervaring mee en is daarmee een van de meest ervaren leveranciers. Zij ontwikkelen digitale oplossingen in samenwerking en overleg met de zorg. Waarom zijn digitale zorgoplossingen zo hard nodig?? En wat zijn de randvoorwaarden om deze goed in te kunnen zetten? Op dat soort vragen heeft Angela Moenis de antwoorden.

Wil je meer van Angela Moenis zien, lezen of met haar in contact komen? Bekijk dan hieronder de webinars, video’s en verhalen van Angela Moenis of stuur haar rechtstreeks een bericht.