Zorgtotaal richt zich specifiek op duurzame ontwikkelingen, voor de zorg van de toekomst. Met actuele thema’s als digitale zorg, belevingsgerichte zorg en gezonde voeding belooft het een bijzonder inspirerende beurs te worden voor iedere zorgprofessional.

Programma

Het drie-dagen-vullende programma van Zorgtotaal zit vol interessante workshops en lezingen van gerenommeerde sprekers. Iedere dag heeft een eigen thema: duurzaamheid (14 juni), digitale zorg (15 juni) en gezondheid (16 juni). Ideaal als je geïnteresseerd bent in een specifiek thema, of als je maar op een van de drie dagen aanwezig kunt zijn.

Ook staan er bij Zorgtotaal meer dan 100 exposanten en is er een ontmoetingsplek waar zorgprofessionals uit het hele land kennis kunnen maken met elkaar. Zij kunnen daar inspiratie opdoen en ideeën wuitisselen over alles wat zij op de beurs tegenkomen. Of het nu gaat om duurzaamheid, vitaliteit, gastvrijheid of ‘het nieuwe werken’

Gratis aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden voor de Dutch Health Week, waarmee je direct toegang hebt tot Zorgtotaal. Daarnaast geeft het je ook toegang tot de beurzen Zorg & ICT (14 – 16 juni) en Support (15 – 18 juni).