Wat doet Albert Heijn Zakelijk?

Bij Albert Heijn Zakelijk staat klantgerichtheid en kwaliteit voorop. De organisatie streeft ernaar om haar klanten optimaal te bedienen en hen te voorzien van de beste producten en diensten. Zo kunnen klanten bij Albert Heijn Zakelijk terecht voor alles wat zij nodig hebben op het gebied van food en non-food, maar ook voor advies en ondersteuning bij het inrichten van een cateringvoorziening op locatie. Wat de organisatie kenmerkt, is de flexibiliteit en de maatwerkoplossingen die zij bieden.

Bij Albert Heijn Zakelijk zijn ze trots op de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten. De organisatie werkt samen met verschillende leveranciers die voldoen aan strenge kwaliteitseisen en duurzaamheidsnormen. Daarnaast heeft Albert Heijn Zakelijk zelf ook verschillende initiatieven op het gebied van duurzaamheid, zoals het verminderen van voedselverspilling en het promoten van gezonde voeding.

Albert Heijn Zakelijk is actief in heel Nederland en bedient klanten in verschillende sectoren, waaronder de zorg, onderwijs, overheid en het bedrijfsleven. De organisatie heeft een groot netwerk van leveranciers en logistieke partners, waardoor zij altijd snel en flexibel kunnen leveren.