Welkom bij Omring, dé plek voor zorgstudenten die op zoek zijn naar een (bij)baan die perfect aansluit bij hun opleiding en ambities! Bij Omring staan de deuren wagenwijd open voor jou als talent van de toekomst. Of je nu net begint aan je zorgopleiding of bijna klaar bent, wij begrijpen als geen ander dat de wereld van zorg veel te bieden heeft en dat het soms lastig kan zijn om de juiste weg te vinden.

Bij Omring bieden we een scala aan mogelijkheden, of je nu wilt werken op een van onze woonzorglocaties dicht bij huis, in een thuiszorgteam in jouw wijk of  herstel en revalidatiezorg. Wij geloven in maatwerk en denken graag met je mee om de best passende baan te vinden. Onze recruiters staan klaar om samen met jou in gesprek te gaan en jouw ideale werkplek te ontdekken.

Waarom kiezen voor een baan bij Omring? Omdat wij meer bieden dan alleen een (bij)baan. Bij ons verdien je niet alleen een goed salaris, maar krijg je volop doorgroeimogelijkheden. Kansen om jezelf te ontwikkelen en leuke secundaire arbeidsvoorwaarde. Zoals Jong Omring, het netwerk voor medewerkers tot 35 jaar.

Klaar om jouw toekomst in de zorg vorm te geven? Kijk voor mogelijkheden op www.werkenbijomring.nl of kom langs op onze beurs op 16 april in Alkmaar!