Evean heeft meerdere vestigingen in verschillende regio’s van Noord-Holland, waaronder de kop van Noord-Holland, Zaanstreek/Waterland en Amsterdam. Mensen worden ondersteund met verpleging, verzorging, thuiszorg, revalidatiezorg, ergotherapie, fysiotherapie, dagbesteding en verzorgd wonen.

Het is belangrijk dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig blijven. Maar als thuis wonen niet meer mogelijk is, biedt Evean passende zorg in hun huizen, waarbij de focus ligt op het maximaliseren van de kwaliteit van leven van de cliënten.

Evean is onderdeel van Espria, een netwerk van zorgorganisaties. Evean werkt samen om de kwaliteit van het leven en de gezondheid van de mens te verbeteren, voor een zorgzamere samenleving. Daarom wordt er continu geïnvesteerd in nieuwe vormen van zorg en innovaties die cliënten helpen om zo lang mogelijk zelfredzaam te blijven. En dat is ook precies wat hun missie is. Evean staat voor passende zorg voor een waardevol leven, mét behoud van zelfstandigheid en identiteit.

Door te sturen op kernwaarden zoals samenwerking, gastvrijheid, bevlogenheid, betrouwbaarheid en deskundigheid, zorgt Evean voor betekenisvolle relaties met cliënten en medewerkers, waarbij de menselijke maat altijd voorop staat. Door te investeren in de ontwikkeling van medewerkers en het bieden van kwalitatieve zorg en ondersteuning, speelt Evean in op de groeiende zorgvraag binnen een uitdagende arbeidsmarkt.