De Heer Medicom is hét adres voor diensten zoals service en onderhoud, trainingen, advies op maat, systeemintegratie alsook implementatie en exploitatie van diverse systemen. Het hele proces vanaf projectopname tot en met de installatie van systemen verloopt in nauwe samenwerking tussen de zorgorganisatie, zorgprofessional, cliënten en De Heer Medicom. Ook na de installatie van het systeem en de instructie aan de zorgprofessionals verdwijnen wij niet uit beeld. Bij vragen, problemen of onverhoopte storingen kunt u altijd terugvallen op onze uitermate deskundige en gedreven specialisten.

Service en onderhoud
Met een zorgsysteem van De Heer Medicom kiest u voor geavanceerde oplossingen en diensten waarop u kunt vertrouwen. Zorgorganisaties, zorgprofessionals en cliënten moeten immers kunnen vertrouwen op een feilloos werkende installatie. Daartoe beschikken wij over gemotiveerde en vakbekwame Service Engineers die uw zorgsysteem onderhouden en up-to-date houden. Op die manier is de continuïteit van uw systemen gewaarborgd en wordt de levensduur verlengd.

24/7 bereikbaar
Mocht zich onverhoopt toch een storing voordoen, dan zijn wij via onze servicedesk 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. In alle gevallen krijgt u een medewerker van ons aan de lijn, die samen met u probeert het probleem te verhelpen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan zijn onze mensen altijd binnen de afgesproken responstijd ter plaatse om de storing op locatie te verhelpen. Op deze wijze bent u er altijd van verzekerd dat het probleem snel en adequaat wordt opgelost. Ook helpen wij u graag met al uw gebruikersvragen, wijzigingen in de apparatuur en advies over het gebruik of instellingen van het zorgsysteem.

Onderhoud zorgsysteem
Zorgprofessionals en cliënten moeten te allen tijde kunnen vertrouwen op een feilloos werkende installatie. De ervaren en vakbekwame specialisten van De Heer Medicom staan hiervoor garant. Door het regelmatig uitvoeren van onderhoud blijft het zorgsysteem optimaal functioneren en worden eventuele problemen tijdig opgelost. Hierdoor komt u niet voor onvoorziene kosten voor vervanging of aanpassingen te staan.

Volledig ontzorgen
Wij bieden een uitgebreid pakket aan diensten. Zodoende kunt u bij ons terecht voor trainingen, advies op maat, systeemintegratie, implementatie en exploitatie van diverse systemen.

Opleiding, training en e-learning
De specialisten van De Heer Medicom stellen alles in het werk om de zorgprofessionals zo effectief mogelijk te leren omgaan met het zorgsysteem Al tijdens de implementatiefase worden de zorgprofessionals door praktijkgerichte instructies vertrouwd gemaakt met het zorgsysteem. Het opleidings- en trainingsaanbod wordt bij u op locatie verzorgd en bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder een gebruikerstraining en het technische beheer. Naast opleidingen en trainingen op locatie, kan er ook worden gebruikgemaakt van e-learning. Om de verschillende processen met betrekking tot de apparatuur van De Heer Medicom voor de medewerkers van zorgorganisaties inzichtelijker te maken, bieden wij verschillende E-learningmodules aan. Hierbij kunnen de medewerkers de handelingen, die zij straks in de productieomgeving moeten toepassen, actief oefenen en uitvoeren in een veilige omgeving.

Business Intelligence
Standaard beschikt het zorgdomotica platform over een krachtige managementtool. In aanvulling hierop is het mogelijk om met behulp van Business Intelligence overzichtelijke tabellen, grafieken en rapporten te genereren. Hiermee kunnen trends of ontwikkelingen met betrekking tot bijvoorbeeld incidenten worden opgespoord, waarop vervolgens adequaat beleid kan worden ontwikkeld.