De kwaliteit van de inspanningen van tanteLouise wordt herkend en erkend, zo blijkt uit waardering die tante krijgt vanuit het ministerie van VWS en de Nederlandse Zorgautoriteit. Op het gebied van innovatie en vernieuwing behoort tanteLouise tot de toonaangevende zorginstellingen in Nederland; op het gebied van vrijheid bij dementie geldt tante zelfs als landelijk koploper.
Maar waar tante uiteindelijk het meest trots op is, dat is de hoge tevredenheid bij onze cliënten. Kijk daarvoor maar eens naar de beoordelingen op Zorgkaart Nederland.

Al met al is tanteLouise geen doorsnee zorginstelling. Beslist geen dertien in een dozijn, maar net even anders. Een tikkeltje eigenzinnig zelfs en daar zijn we eigenlijk best een beetje trots op. Tante loopt in de pas waar dat moet en toont lef waar dat kan. Met de voortdurende ambitie om het kwalitatief toch al hoogwaardige zorgproces nog verder te verfijnen, durft tante over bestaande grenzen heen te kijken. Wij noemen dat: anders kijken naar hetzelfde. Bij tante krijgen medewerkers in alle geledingen de ruimte om te zoeken naar slimme oplossingen, naar dingen die het zorgproces verbeteren, maar die er nog niet zijn. Dat maakt tanteLouise, zonder onbescheiden te willen zijn, tot een hele inspirerende club.