Christel van der Horst is werkzaam geweest als professional op het gebied van relatie, seksualiteit en intimiteit bij diverse zorg- en onderwijsinstellingen. Vanuit haar jarenlange ervaring met verschillende doelgroepen is zij goed in staat om een brug te slaan tussen de theorie en de praktijk. Daarnaast is Christel van der Horst gecertificeerd trainer op het gebied van de Meldcode huiselijk geweld en het Vlaggensysteem, en is zij aangesloten bij de Trainers Huiselijk Geweld.

Christel van der Horst is mede-ontwikkelaar van ‘het seksueel ontwikkelingsspel’ en twee informatieboeken voor mensen met een verstandelijke beperking over de menstruatie en de overgang. Naast Fabriek69 is zij momenteel werkzaam bij Bartiméus als centrale aandachtsfunctionaris op het gebied van relatie, intimiteit  en seksualiteit. Verder is Christel van der Horst vrijwilliger bij Stichting Snoezelzorg en bij Stichting Maand van de Leuke Seks.

Wil je meer van Christel van der Horst zien of lezen? Bekijk dan hieronder de webinars, video’s en verhalen van Christel van der Horst.