Na haar opleiding werkte Lauri Kuhlmann enkele jaren in een cosmetische kliniek, maar dat bleek geen goede match. “Ik was niet commercieel genoeg”,  vertelt ze. “Ik kan alleen iets verkopen als ik er 100% achtersta.” Het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem bood uitkomst. Lauri Kuhlmann zette daar de huidtherapie op binnen de afdeling dermatologie. “Nu gaat het echt om de patiënt, en niet om het geld. Dat is voor mij de grootste winst.”

Lauri Kuhlmann merkt hoeveel invloed de huid kan hebben op kwaliteit van leven. “Huidaandoeningen zorgen voor veel ongemak. Denk aan pijn en jeuk, maar ook het esthetische aspect is van belang. Door de huid goed te verzorgen en behandelen maak je iemands leven fijner.”

In workshops en lezingen behandelt Lauri Kuhlmann specifieke onderwerpen, zoals typische huidproblemen bij ouderen. “Zelf vind ik het belangrijk dat ik op een congres heel praktische dingen leer. Dat ik vervolgens op m’n werk kom en denk: ‘hé dat heb ik gezien, dat ga ik meteen toepassen.’”

Wil je meer van Lauri Kuhlmann horen, zien of lezen? Bekijk dan hieronder de webinars, video’s en verhalen van Lauri Kuhlmann of stuur haar rechtstreeks een bericht.