Jeroen Hindriks geeft begeleiding, trainingen en lezingen op het gebied van Relaties, Intimiteit en Seksualiteit en Seksueel Geweld. Naast gezonde seksualiteit en seksuele ontwikkeling bespreekbaar maken, vindt hij het van groot belang om het taboe rond seksueel misbruik en geweld aan te pakken. Hier is hij dan ook in gespecialiseerd. Daarnaast heeft Jeroen Hindriks als specialisatie social media in combinatie met seksualiteit, zowel de leuke kanten als de risico’s.

Jeroen Hindriks begeleidt organisaties om relaties, intimiteit en seksualiteit op de kaart te zetten. Hij is mede-ontwikkelaar van het seksueel ontwikkelingsspel en daarnaast is hij ook gecertificeerd Vlaggensysteem-trainer en trainer Meldcode en huiselijk geweld.

Tot slot is Jeroen Hindriks eigenaar en hoofdredacteur van het kwartaal magazine Vlam. Dit magazine gaat volledig gaat over relaties, intimiteit en seksualiteit voor iedereen. In Vlam Magazine komen onderwerpen als seksueel plezier maar ook seksueel geweld aan bod. Ook is Jeroen Hindriks vrijwilliger bij Stichting Maand van de Leuke Seks.

Wil je meer van Jeroen Hindriks zien, lezen of met hem in contact komen? Bekijk dan hieronder de webinars, video’s en verhalen van Jeroen Hindriks of stuur hem rechtstreeks een bericht.