Daan is van nu, heeft geen kapsones, maar wel ballen. Misschien wat gewaagd, maar Daan noemt het duidelijke taal.

Om de markt te begrijpen moet je er volgens Daan middenin staan. Soms betekent dat kleur bekennen; doen waar je goed in bent en eerlijk handelen. Alleen zo krijgt, volgens Daan, een relatie inhoud en weet je waar je aan toe bent.

Wij zijn er trots op dat we ons voor de derde keer op rij Beste Werkgever mogen noemen en deze titel willen we ook graag behouden. We vinden het belangrijk dat onze kandidaten zich thuis voelen bij Daan en met plezier aan het werk zijn. Daarom kijken we niet alleen naar het cv, maar ook naar de waarde en motivatie die iemand met zich meebrengt. Los van het salaris bieden wij een warm bad en goede begeleiding in het vinden van de leukste baan of opdracht.

We vinden het belangrijk dat onze kandidaten zich persoonlijk en professioneel kunnen ontwikkelen tijdens hun loopbaan via Daan. Daarom bieden we hen diverse opleidingen en cursussen aan via ons eigen opleidingscentrum: de Daanschool. Via deze Daanschool bieden wij bijvoorbeeld de opleiding van verzorgende IG naar verpleegkundige aan, bekwaamheidstrainingen etc.