’s Heeren Loo is een toonaangevende organisatie die mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking ondersteunt om hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Dit doen ze door samen te werken met de mensen die belangrijk zijn voor hen, van jong tot oud en in bijna heel Nederland. Als je op zoek bent naar hulp bij het invullen van het leven met een beperking, dan kan ’s Heeren Loo jou helpen!

’s Heeren Loo staat voor regie en medezeggenschap van cliënten en hun vertegenwoordigers. Bij ’s Heeren Loo werkt men voortdurend aan de duurzaamheid van de organisatie en daarvoor bundelen ze hun krachten ook met andere partners. Zo werken ze aan een betere toekomst voor mensen met een beperking.

Door de jaren heen heeft ’s Heeren Loo zich bewezen als een betrouwbare en deskundige organisatie op het gebied van zorg voor mensen met een beperking. Door hun ervaring en expertise kunnen ze op maat gemaakte oplossingen bieden voor de uitdagingen die mensen met een beperking ervaren.

Werken bij ‘s Heeren Loo
Bij ’s Heeren Loo krijg je als zorgprofessional alle ruimte en vrijheid om mensen met een beperking te ondersteunen. Op jouw manier en met jouw talenten. Natuurlijk sta je er nooit alleen voor. Je werkt nauw samen met gedreven collega’s en experts. Je inspireert elkaar en je leert van elkaar.

Samen zorgen we voor een goed leven en mooi werk voor mensen met een beperking. En het leuke is: geen dag is hetzelfde. Je maakt altijd wel iets mee. Je ontwikkelt je in je vak. Daar helpen we jou bij, met oog voor thuis.