Hart voor Zorg wil als centraal leerplatform een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de Nederlandse zorg. Door zorgprofessionals en experts met elkaar in contact te brengen worden ideeën, nieuwe inzichten en ervaringen uitgewisseld en kennis sneller verspreid.

Hart voor Zorg staat volledig in het teken van ontwikkeling, trends en kennisdeling. Als zorgprofessionals kun je er op jouw favoriete manier leren. Hart voor Zorg biedt namelijk webinars en live evenementen aan, waar je op een interactieve manier nieuwe kennis op kunt doen. Leer je liever door te kijken of te lezen? Dan kun je interessante video’s bekijken of inspirerende verhalen lezen.

Voor wie is Hart voor Zorg?

Iedereen die actief is in de zorgwereld en zijn kennis wil delen of verrijken, kan zich aansluiten bij Hart voor Zorg. Studenten en experts, zorginstellingen en bedrijven, zelfstandigen en vaste medewerkers; iedereen mag zich aanmelden op het platform.

Juist door alle betrokkenen met elkaar in contact te brengen en kennis te delen, wil Hart voor Zorg een bijdrage leveren een het verhogen van het niveau van de Nederlandse zorg. Je vindt op het platform webinars, video’s, nieuws (waaronder een kennisbank) en live evenementen.

Meer over de missie van Hart voor Zorg lezen? Klik dan hier.